Resultats de la cerca frase exacta: 3

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. hossomaki
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Maki de poc gruix, d'uns dos centímetres de diàmetre, que sol estar farcit d'un únic ingredient. [...]
2. reposar
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Estar, un producte o un preparat, sense rebre cap tipus de manipulació durant un temps, perquè es posi, es prengui, etc. [...]
3. cuinòfil | cuinòfila
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Persona aficionada a cuinar, menjar en restaurants, tastar receptes noves i estar al dia de les novetats en l'àmbit gastròmic a través de programes, revistes, webs, etc. i també a compartir tota aquesta informació a les xarxes socials. [...]